STÍLUS

Rusztikus álmok – így hozd el otthonodba az erdő üzenetét!

Azt mondják, aki harmóniában él belül, a világot is rendben fogja látni maga körül. Önmagunk és környezetünk megértésében fontos, hogy nap mint nap nyugalomra leljünk és visszavonuljunk oda, ahonnan reggelente feltöltődve indulhatunk ismét útnak, elébe nézve az újabb kihívásoknak.  Mindezt egy olyan otthonban megtenni, amely a természetet hozza el nekünk és ahol ismét kapcsolatba léphetünk mindazzal, amely nélkül nem lenne élet sem a Földön, több mint felemelő érzés. Természetesen nem élhet mindenki fából épült házban, ugyanakkor egy csipet kreativitással bárkinek lehetősége nyílik becsempészni az otthonába a sűrű erdő éltető üzenetét.

Pár apró részlettel a természet kedvelői egy kicsit közelebb hozhatják önmagukhoz az erdei hangulatot, amibe visszahúzódva a hétköznapokon is meglelhető az az egyensúly, amit a természet nyugalma képes adni.

A belső terekben elhelyezett fás elemek harmóniát és nyugalmat árasztanak magukból.

Az erdő lakói inspirálta dekoráció még jobban hangsúlyozza a természeti elemeket, az ágas-bogas kiegészítők pedig télen is képesek megidézni a nyári séták hangulatát.

Egy-egy séta a természetben további ötleteket adhat és a némi kreativitással megáldott, barkácsolni szerető vállalkozó szellemű alkotók akár maguk is készíthetnek egy-egy ötletes kiegészítőt.