UTAZÁS

HÉTVÉGI PROGRAMAJÁNLÓ – 2020.08.14-18.

hétvégi programajánló

Abba Show Tatán

Augusztus 14-én 20:30 órakor kezdődik Tatán az ABBA SHOW zenekaros nagykoncert Polyák Lilla és Janza Kata előadásában.

A jegyek elővételben vásárolhatók meg a tatai Tourinform irodában (Tata, Bercsényi u. 1.).

A jegy ára: 5900 Ft/db.

Részletek: https://visittata.com/esemenyek/abba-show-tatan/

 

Detektív hétvége Békéscsabán

Augusztus 14-én (szombaton) 17:00 és 19:00 között rendezik meg a Detektív hétvége programot Békéscsabán, amelyen most lehetőség van kedvezményes áron részt venni. A feladatokat Békéscsaba nevezetes helyszíneit látogatva lehet megoldani, ahová egy térkép segítségével lehet eljutni. Egy-egy állomáson, egy-egy rejtélyes feladatot kell megoldani. Mintha csak egy Agatha Christie regénybe cseppennének a résztvevők… 

A jegy ára felnőtteknek 1 990 Ft/fő, nappali tagozatos diákok részére 1 250 Ft/fő. A részvétel 10 éves kor alatt ingyenes. 

A részvételhez előzetes időpontfoglalás szükséges. Erről és a játék menetéről, valamint a választható történetekről szóló információk a következő linken érhetők el: https://visitbekescsaba.com/hu/detektiv-hetvege

 

Pécs Nyitva! 

Augusztus 14-én pécsi tematikus sétára látogathatnak az érdeklődők, amely 14 órától veszi kezdetét.

A túra Pécs 500 éves iszlám építészeti örökségét mutatja be Horváth Viktor “A török tükör” című, az Európai Unió Irodalmi díját elnyert könyv alapján. 

A túra útvonala: A Tourinform Széchenyi téri irodája – Gázi Kászim pasa dzsámija- Király utca – rejtőzködő török emlékek: medreszek, dzsámik, mecsetek – Ágoston téri templom – Tettye – dervis kolostor – Jakováli Hasszán pasa dzsámija – Memi pasa fürdője – Székesegyház – A Tourinform Széchenyi téri irodája

A program hossza 2,5 óra, amelyre előzetesen regisztrálni szükséges. A részvételi díj: 2.500 Ft/fő, diákoknak és nyugdíjasoknak pedig 20% kedvezményt biztosítanak, míg 6 éves kor alatt ingyenes a részvétel. 

A túrát 10 fő feletti létszámtól indul, a maximális létszám 20 fő.

További információk: 

Tourinform Pécs /Pécs, Széchenyi tér 1./ (Városháza épülete)

Tel: 72/213-315, 72/511-232

E-mail: info@iranypecs.hu és pecs@tourinform.hu

https://www.iranypecs.hu/hu/program/pecsnyitva-20-tematikus-setak-a-belvarosban

Facebook: www.facebook.com/iranypecs

 

Személyiségünk színei – Élményfestés másként 

Az érzelmek és a színek kapcsolatát ismerhetik meg az érdeklődők 2021. augusztus 14-én szombaton Rudolf Steiner egyedülállóan továbbfejlesztett módszere a vízen festés technikáján keresztül a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központban.

További információk ITT olvashatók. 

 

Meghökkentő történetek – Ahogy még nem gondoltál Zalaegerszegre!

Rendhagyó városnéző sétára kerül sor 2021. augusztus 14-én Zalaegerszegen. A sétán a város épületei mentén tárulnak a résztvevők elé a város olykor pikáns, máskor mulatságos, a maga korában szenzációs vagy éppen botrányos történetei. A kb. 75 perc időtartamú sétán 16. életévüket betöltött résztvevőket várnak. es, szívesen látunk!

A séta a Deák tér – Mindszenty tér – Piac tér – Kazinczy tér és Sütő utca – Arany Bárány Szálló – Kvártélyház – Kossuth tér (Pontház) útvonalon halad majd maximum 30 fős létszámmal. 

Regisztrálni a 92/316-160 telefonszámon vagy a  zalaegerszeg@tourinform.hu email címen lehetséges.

További információk: 

https://zalaegerszegturizmus.hu/info/programok/meghokkento-tortenetek-ahogy-meg-nem-gondoltal-zalaegerszegre-varosnezo-seta-2/